Перший всеукраїнський форум із замків та циліндрів

21 вересня 2017 року в Києві пройшов перший всеукраїнський форум, організатором та спонсором якого виступили компанії Clavis та «Будінвест 2000». Метою заходу було об'єднання зусиль роботи різних компаній у нашій галузі, а також можливість презентацій своєї продукції серед фахівців. Форум проходив у конференц-залі готелю «Турист» протягом одного дня з перервами на чай та каву.

Основними доповідачами були представник компанії Clavis Сергій Панасенко та офіційний представник фабрики Mottura в Україні Андрій Звежинський. Приємною несподіванкою стала поява на форумі представника турецьких виробників замків та циліндрів, який розповів про свою продукцію.

Окрім налагодження ділових зв'язків, серед інших тематик було представлення врізних сувальдних замків українського виробництва, циліндрових механізмів Mottura Champions PRO, нового покоління замків Mottura MY KEY і редукторних замків Mottura 84-ї серії, що викликали особливий інтерес аудиторії. Були також представлені циліндрові механізми EVVA (Австрія) та захист «Протектор» вітчизняного виробництва.

На завершення форуму представник компанії Mottura нагородив найкращого продавця циліндрів Champions PRO сезону 2016-2017 сертифікатом та поїздкою на фабрику Mottura до Італії.

Програма заходу вийшла дуже насиченою, з безліччю запитань та відповідей. Після завершення форуму пройшло тепле та дружнє спілкування у неформальній обстановці — напоєм заходу була Becherovka.

(067) 431 32 30
(067) 485-67-61
Наші двері виражатимуть вашу індивідуальність
Двері Дверна фурнітура Замки Циліндри Сейфи
вул. Євгена Сверстюка
(колишня Марини Раскової), 56,
Київ, 02154, Україна
(лівий берег, м. Лівобережна,
Дніпровський район, мікрорайон Русанівка)
Viber: (067) 485-67-61
Тел.: Київстар (067) 431 32 30
Час роботи: с 9.00 до 16.00
Copyright © Clavis®. Всі права захищені.
Передрук статей сайту заборонено у будь-якому вигляді!
Вебмайстер: serg@webserg.com
Якісні вхідні двері у Києві та Україні.